Nieuws April
15

Nieuwe Kledinglijn HMHC

Nieuws afbeelding
HMHC kiest voor The Indian Maharadja
Vorige week zaterdag stonden alle deuren van het clubhuis van HMHC wagenwijd open; niet alleen vanwege het prachtige voorjaarsweer, maar ook om de vertegenwoordiging van hockeykledingleverancier The Indian Maharadja/HockeyGear te verwelkomen; accountmanager Sander van Riel en de hockeykeeper die ruim een jaar geleden zijn honderdste interland voor het Nederlands team speelde: Pirmin Blaak!
HMHC heeft namelijk besloten om een nieuwe kledinglijn aan te schaffen, dit om de kwaliteit en leveringsystematiek verder te optimaliseren. Een mooie gelegenheid ook om het shirt qua design te veranderen. De leden kregen twee designs voorgelegd: het bestaande design en een nieuw design. Meer dan 170 leden reageerden, waarvan zo’n 90% koos voor het nieuwe design.
Leden en ouders kunnen voortaan via een webshop een tenue aanschaffen tegen aantrekkelijke prijzen. Ook komt er een lijn van HMHC trainingspakken, zijn er regelmatig kortingsacties op bijvoorbeeld sticks en kunnen keepers- en trainingsmaterialen voordeliger worden aangeschaft. Iedere bestelling wordt thuis afgeleverd. Op de club komt een mogelijkheid om te passen en zal er regelmatig een ‘ruilbeurs’ worden georganiseerd om eenvoudig niet meer passende kleding te kunnen ruilen. Op een nog nader te bepalen datum komt de nieuwe kledingleverancier met een klassieke Amerikaanse schoolbus op visite om persoonlijk kennis te maken met de leden en om meteen setjes van de meest voorkomende kledingmaten en accessoires te kunnen leveren.
Van Riel en Blaak complimenteerden HMHC met de prachtige locatie en besloten ter plekke om het aantal te plaatsen reclameborden van vier naar acht te verdubbelen; ze zien groeikansen in Noord-Nederland. Beide mannen hadden ook oog voor de op dat moment spelende jeugd; na afronding van de ondertekensessie bleven ze nog twintig minuten wachten zodat keeper Milan Kappert met zijn idool op de foto kon. Ten slotte ruimde de hockey-international ook nog tijd in voor een foto met het voltallige team van MC2.
Hockeygear Link

Twitter

Hoofdsponsor

         

  

Vandaag jarig

Ylze Bosma
Titia van der Ploeg