Nieuws April
15

GRATIS HOCKEYEN BIJ HMHC.

Nieuws afbeelding

GRATIS HOCKEYEN BIJ HMHC

13-04-2022

HARLINGEN - Het paasweekend is voor hockeyers altijd een inhaalweekend.

Gratis hockeyen bij HMHC

Een weekend dus waarin veel minder wedstrijden gespeeld worden dan anders. Op zaterdag speelt alleen MB2 een competitiewedstrijd. De Dames en Heren spelen zaterdag een voetbal-hockeytoernooi met een voetbalteam van SV Hielpen.

 

Gratis hockey tot de zomervakantie

Bij HMHC staat sporten en bewegen voor iedereen hoog op de agenda. Dat gebeurt in hockeyteams voor alle leeftijden, van vier tot veteraan. Voor dames en heren, jongens en meisjes, en ook zijn er een aantal mix-teams.

 

Net als vorig jaar kun je ook nu weer zeer laagdrempelig kennis maken met hockey. Het bestuur van HMHC heeft besloten dat je, of jouw kind, gratis mee kan komen hockeyen tot de zomervakantie. Dus wil jij je hockey Skills weer wat oppoetsen of wil je je kind kennis laten maken met een plezierige teamsport, dan is dit je kans! Op alle dagen van de week wordt er getraind. Meer informatie vind je op www.harlingermhc.nl. Je kunt ook gewoon met een kennis, vriendje of vriendinnetje meekomen naar een training.

 

Voetbal hockey

Al een aantal jaren spelen hockeyteams van HMHC regelmatig voetbalwedstrijden tegen voetbalteams uit de regio. Er wordt dan een helft gehockeyd en een helft gevoetbald. Het leidt tot leuke wedstrijden met veel plezier voor iedereen met daarna een gezellig derde helft. Komende zaterdag spelen de Dames en Heren van HMHC een klein toernooi met SV Hielpen. Het begint om 14.00 uur En je bent natuurlijk van harte uitgenodigd om te komen kijken!

Hockeygear Link

Twitter

Hoofdsponsor