IMG_0683.JPG
Oproepen/verzoeken Mei
14

Wordt één van onze nieuwe toppers

Nieuws afbeelding

Soms vergeten we wel eens hoe waardevol onze vrijwilligers zijn. Zonder hen kan er niet gehockeyd worden. Na enkele jaren gaan een aantal van onze waardevolle vrijwilligers ons verlaten en zijn we natuurlijk op zoek naar nieuwe toppers, die het mogelijk maken dat er gehockeyd kan worden: vele handen maken licht werk!

 

Voor aankomend seizoen zijn we op zoek naar:

·Secretaris
Taken van de secretaris zijn het notuleren tijdens bestuursvergaderingen, uitnodigen versturen, de info mail en secretaris mail beheren en het onderhouden van de postbus (zorgen dat de mails en post bij de "juiste” personen terecht komt). Het gaat naar schatting om ongeveer 2 uurtjes per week.

·Wedstrijdsecretaris

Taken van de wedstrijdsecretaris zijn het indelen van de thuiswedstrijden en het aflassen en verplaatsen van wedstrijden (thuis- en uitcoaches bellen).

Wedstrijden inplannen duurt per keer (na de zomer, na de voorcompetitie en na de winterstop) ongeveer 2 uurtjes. Wedstrijden aflassen en verplaatsen alleen indien nodig.

·Technisch Manager
Voorzitter van de Technische Commissie: is aanwezig bij de bestuursvergaderingen en zorgt er samen met de Technische Commissie voor dat er gehockeyd kan worden (trainersbeleid- en avonden, trainingsmaterialen, coaches, teamindelingen etc.).
Mocht deze verantwoordelijkheid voor u te groot zijn, dan kan er binnen de Technische Commissie mogelijk geschoven worden in verantwoordelijkheden.
Maandelijks vindt er een vergadering van de Technische Commissie plaats en ook van het bestuur is dit maandelijks (het gaat dus om twee avonden per maand + zichtbaarheid en individuele taken, die tijdens de vergaderingen worden toebedeeld).

·Trainers

Ook zijn we nog op zoek naar trainers en dan met name trainers voor de elftallen.

Onze vrijwilligers zijn bereid de nieuwe toppers in te werken en te ondersteunen waar nodig.

Voor interesse of meer informatie kunt u mailen naar [email protected].


Shop hier je HMHC kleding

Twitter

Hoofdsponsor         

  

Vandaag jarig

Lieke de Boer
Iris De Lange-leistra
Layla Sibma