IMG_0683.JPG
Nieuws Augustus
18

Specialisatie maandagen

Nieuws afbeelding

SPECIALISATIETRAININGEN | Eind augustus starten we weer met de specialisatietrainingen op de maandagen. 

Hoe werkt het ook alweer?

Met de specialisatietrainingen wil de Harlinger hockeyclub ervoor zorgen dat individuen persoonlijke aandacht krijgen en zich eens echt met één onderwerp bezighouden, zodat er gelijk groei zichtbaar is. Er worden door het hele land clinics gegeven om dit te bereiken en nu ook op onze hockeyclub. De hoofdtrainers verzorgen de trainingen na veel onderzoek over het onderwerp. Met de specialisatietrainingen wil HMHC niet alleen groei in hockeykwaliteit bereiken, maar ook in kwaliteit en kwantiteit van hockeymaterialen. Hoe gaaf zou het zijn als we bij HMHC ook kunnen trainen met reboundbakken, crazy catches, sleepcorner trainingsnetten, ballenkanonnen en dergelijke materialen? Daarom vragen we elke deelnemer om een kleine bijdrage, die puur en alleen besteed wordt aan trainingsmateriaal.  Eén les kost € 2 en een pakket van drie lessen € 5.

Van 18.00 - 19.00 uur is er kosteloos ruimte voor alle elftallen om te werken aan de strafcorners. De hoofdtrainers besteden aandacht aan de technieken en tactieken hiervan. Opgeven is verplicht!

Van 19.00 - 20.00 uur vinden de specialisaties plaats. Opgave verplicht! Zie onderstaand schema voor de onderwerpen en data.

Opgeven kan via [email protected].

31-8 Strafcorner (Aangeef, stoppen en slepen)
7-9 Trucjes 3D hockey (alles door de lucht)
14-9 Schijnpass/-flats
28-9 Scoop
5-10 Strafcorner (Aangeef, stoppen en slepen)
19-10 Trucjes (uitbreiding)
26-10 Verdedigen
2-11 Scoop

 

Na de zaalperiode starten we met nieuwe onderwerpen. Heb jij een voorkeur voor een onderwerp? Geef deze dan ook door via [email protected].

Shop hier je HMHC kleding

Twitter

Hoofdsponsor

         

  

Vandaag jarig

Sanne Femke Bouma