Evenementen Augustus
23

ZONDAG STARTDAG BIJ HMHC

Nieuws afbeelding Zondag Startdag bij HMHC.

Het hockeyseizoen staat weer voor de deur. Komende zondag organiseert HMHC daarom een Startdag als gezamenlijk aftrapmoment per team. Deze dag staat in het teken van kennismaken, bijpraten en afspraken maken over komend seizoen. Én dit jaar ook in het teken van de nieuwe kleding van Indian Maharadja. 


Planning 28 augustus

De planning van de Startdag ziet er als volgt uit. Ieder team komt bij elkaar en gaat in gesprek over zaken als rolverdeling, rijden naar uitwedstrijden, kantinediensten, afspraken voor en na wedstrijden, hulp bij activiteiten binnen HMHC, gebruik LISA app, etc. De coach leidt het gesprek en er wordt vanuit gegaan dat alle ouders en spelers aanwezig zijn. Naast bijpraten na de vakantie zijn dan ook direct de praktische zaken geregeld.

Daarna wordt er gezamenlijk de bestelde kleding gehaald in de bus van Indian Maharadja. En ben je vergeten te bestellen, geen nood: ter plekke kun je kleding en ook andere hockeyspullen kopen.

10.30 uur Jong Dames (teamoverleg)

11.00 uur Heren/Dames/Jong Dames DO25 (kleding halen)

11.00 uur Jongste jeugd (F en E / O8, O9 en O10, teamoverleg en kleding halen)

12.00 uur C en D teams (O14 en O12, teamoverleg en kleding halen)

13.00 uur B-teams (O16, teamoverleg en kleding halen)

14.00 uur Veteranen en Trimhockeyers (teamoverleg en kleding halen)

 

Inleveren oude kleding: laatste kans

Nog niet alle leden (en oud-leden!) hebben hun oude hockeykleding ingeleverd. Deze kleding is in bruikleen en eigendom van HMHC. Vanaf dit seizoen wordt daar niet meer in gespeeld. Intussen is er contact met een goed doel en ziet het er naar uit dat alle kleding van HMHC in Afrika gebruikt gaat worden voor sportende jongens en meisjes. Je kunt zondag als laatste kans je kleding nog inleveren. Niet ingeleverde kleding wordt in rekening gebracht.

 

Teamfoto’s

HMHC wil een oude traditie in ere herstellen en aan het begin van het seizoen een teamfoto maken per team. Zorg dus dat je er bent. Zeker in de nieuwe kleding is dat natuurlijk een mooi moment!

 

Oefenwedstrijd Dames

Om 12.45 uur speelt HMHC een oefenwedstrijd. Een mooi moment om dit team ook even aan te moedigen voor of na de bespreking met je eigen team en kleding passen.

 

Start hockeycompetitie

De hockeycompetities voor de teams van HMHC zijn intussen bekend en staan in LISA en op de website van HMHC. Op zaterdag 3 september beginnen de jeugdteams weer met hun wedstrijden en op zondag 11 september beginnen de seniorenteams weer. Schrijf deze data dus alvast op de kalender!

 
 |Doorsturen
Hockeygear Link

Gerelateerde nieuwsberichten

*REMINDER* ZONDAG STARTDAG BIJ HMHC

Twitter

Hoofdsponsor

         

  

Vandaag jarig

Ylze Bosma
Titia van der Ploeg