IMG_0683.JPG
Nieuws Juni
10

Teamindelingen

Nieuws afbeelding Aan ouder(s) en spelers van hockeyclub Harlingen,

De teamindeling voor het volgende seizoen is bekend! Natuurlijk wil iedereen zo snel mogelijk bekijken waar hij of zij is ingedeeld. Het is echter wel verstandig om eerst de toelichting te lezen, zodat mogelijke vragen kunnen worden voorkomen.

We hebben voor het maken van de teamindelingen zoveel mogelijk met alle betrokkenen gesproken om er achter te komen wat iedereen graag wil of wat mag.  Zo hebben we met vertegenwoordigers uit alle teams, met coaches en een vertegenwoordiger van de hockeybond gesproken. 
Uiteindelijk hebben beide hoofdtrainers, die alle teams het hele seizoen getraind hebben, een conceptindeling gemaakt na een periode waarbij spelers in een leeftijdscategorie hoger konden trainen: de zogenaamde "snuffelstage", die we van plan zijn volgend jaar wat uitgebreider aan te pakken. Naast de TIPS (Techniek, Inzicht, Persoonlijkheid en Snelheid) die door coaches en trainers zijn ingeleverd hebben we alle informatie meegenomen om te komen tot de teamindeling die er nu ligt.

Wij beschouwen de indeling als definitief, omdat we alle stappen goed hebben doorlopen en trainers, coaches en de KNHB er van te voren iets van hebben mogen vinden. Natuurlijk staan we open voor vragen, deze kunt u mailen naar [email protected]. Deze vragen zullen wij dan zo spoedig mogelijk beantwoorden. De indelingen van coaches en het trainingsschema worden binnenkort bekendgemaakt. We hopen er met z'n allen weer een leuk en sportief seizoen van te maken. 

Met vriendelijke groeten,

De Technische Commissie

Joop Boomsma, Jacob de Vries, Steffen Jorritsma, Siep Brouwer, Daniƫl Schaaf, Dick Tilstra, Onno Jan Onnes en Joyce Heida
(nieuw toegetreden: Alet Smeding, Jongste jeugd)
Bijlage

Shop hier je HMHC kleding

Twitter

Hoofdsponsor