IMG_0683.JPG
Nieuws Juli
29

Trainingsschema en coaches

Nieuws afbeelding

Beste ouders en spelers,

 

Hierbij het trainingsschema voor het seizoen 2019/2020 en een lijst van de coaches/ondersteuning van alle teams.

 

Aanvullende informatie

De trainingen starten op 26 augustus, zoals eerder bekend gemaakt.

Momenteel wordt er door de hoofdtrainers, in samenwerking met Siep Brouwer en Jaap de Jong, hard gewerkt aan een technisch jeugdplan. Het doel is om het jeugdplan begin aankomend seizoen in werking te stellen en trainers en coaches alle begeleiding en ondersteuning te bieden, die nodig zijn om de spelers naar een hoger niveau te tillen op het gebied van plezier, passie en prestatie. Dit technisch jeugdplan wordt openbaar gemaakt, maar is een groeiend document. Gedurende het hele seizoen worden er aanpassingen gemaakt om het plan passend te maken. Het plan wordt, voor de trainingen en de wedstrijden, uitgelegd aan de trainers en coaches op respectievelijk de trainersavond op 26 augustus en de coachavond op 2 september.

 Ook zullen er dit jaar voor het eerst specialisatie trainingen plaatsvinden met variatie in de onderwerpen. Meer informatie hierover ontvangen jullie t.z.t.

Aanvullende informatie jongste jeugd

Er is besloten de jongste jeugd weer in carrousel te laten trainen. De zes trainers in het schema worden opgedeeld in koppels van 2, die allen verantwoordelijk zijn voor hun eigen groepje van 6/7 kinderen. Dit heeft een aantal voordelen:
- HMHC kan meerdere teams trainen, waarbij iedereen dezelfde training krijgt. Maar wel op zijn/haar eigen niveau
- meer individuele aandacht en beweging
- de kinderen hoeven niet te wachten als de volgende oefening moet worden klaargezet, want alles staat aan het begin klaar (minder tijd om te klieren)
- meer variatie, herhaling en herkenbaarheid

 

De F-jeugd speelt tot aan de herfstvakantie nog geen officiƫle wedstrijden, maar gaat onderling oefenen. De ouders zijn hiervan op de hoogte gebracht.

 

Aanvullende informatie voor MB1, MB2, Dames 1 en Dames 2

MB1, MB2, Dames 1 en Dames 2 zijn voor de zomerstop op de hoogte gebracht van hun nauwe samenwerking, waarbij MB1 op zondagen zal invallen bij Dames 1 en MB2 bij Dames 2. Om de samenwerking en onderlinge band te versterken zijn er op de dinsdagen 2 keer in de vier weken gezamenlijke trainingen. Deze zijn als volgt ingedeeld en worden maandelijks herhaald:

Week 1:
Mb1 met Mb2 - Onno samen met Lucas en Rico
Dames 1 - Daniel
Dames 2- Niek

 

Week 2:
Mb1 met dames 1 - Daniel met Lucas en Rico
Dames 2 - Onno
Mb2 - Niek

 

Week 3:
Mb2 met dames 2 - Daniel met Lucas en Rico
Dames 1 - Onno
Mb1 - Niek

 

Week 4:
Dames 1 met dames 2 - Daniel met Lucas en Rico
Mb1 - Onno
Mb2 - Niek

We kijken uit naar een fijn, vernieuwend en sportief seizoen!! 

P.s. In de nieuwsbrief was een aanvraag geweest voor het sponsoren van trainingsmaterialen. Dit kan nog steeds. Stuur een berichtje naar [email protected]

Bijlage

Shop hier je HMHC kleding

Twitter

Hoofdsponsor

         

  

Vandaag jarig

Merle Jorritsma