IMG_0683.JPG
Nieuws Juni
10

Teamindeling en trainingsschema

Nieuws afbeelding

Beste leden,

Zoals jullie gisteren te horen hebben gekregen, zenden wij jullie nu de nieuwe teamindeling met aansluitende informatie over de trainingen tot aan de zomervakantie en wat we daarna van plan zijn.

Vanaf 13 juni trainen we in de nieuwe samenstelling tot aan de schoolvakantie. Het gaat hierbij om 2 trainingen per week tot en met 3 juli. Op deze manier kunnen we alvast een beetje aan elkaar wennen. De nieuwe teamindeling is bijgevoegd in de bijlage. Kijk voor het trainingsschema in de mail.

Om ons goed te kunnen voorbereiden op komend seizoen (hopelijk mogen we dan weer competitie spelen), beginnen we eerder dan gebruikelijk met trainen. Hierover ontvangen jullie tegen die tijd bericht. Verwachting is om rond 10 augustus te starten met de voorbereidingen.

Met vriendelijke groeten,

De Technische Commissie

P.s. Heb je vragen over de nieuwe teamindeling? Dan heb je vijf dagen de tijd om deze aan de Technische Commissie te stellen.

P.p.s. Mocht jij één van de nieuwe teams willen coachen, geef dit dan snel aan bij de technische commissie:[email protected]

P.p.p.s. Mocht je hebben opgezegd voor aankomend seizoen, dan kun je deze drie weken nog meetrainen met een team waar jouw vriendjes en vriendinnetjes in zitten.

Bijlage

Shop hier je HMHC kleding

Twitter

Hoofdsponsor

         

  

Vandaag jarig

Sandra Gerritzen