IMG_0683.JPG
Nieuws September
30

Komende drie weken extra Covid-19 maatregelen

Nieuws afbeelding

Zoals iedereen ongetwijfeld heeft gehoord en gelezen heeft de rijksoverheid voor de komende 3 weken, vanaf 29 september, extra maatregelen vanwege corona/covid-19 afgekondigd. Hierover hebben alle leden intussen een mail ontvangen van het bestuur. Op www.KNHB.nl is hierover meer informatie te vinden, die we ook als HMHC volgen. Dit vraagt alertheid van ons allemaal, maar gelukkig kunnen we wel blijven hockeyen!

 

Samengevat gaat het om de volgende maatregelen:

  • Bij wedstrijden en trainingen is publiek niet toegestaan. Ouders kunnen hun kind tot het hek van het complex brengen, waarna ze door een trainer naar het veld en terug gebracht worden. Ook bij de jongste jeugd is publiek niet toegestaan. Een uitzondering hierop is het rijden bij uitwedstrijden. Dan mogen ouders, als onderdeel van de begeleiding, wel mee naar het veld
  • De kantine en kleedkamers zij gesloten. Wel is het clubgebouw open voor gebruik van toilet, omkleden door keepers en ophalen en opruimen van trainingsmaterialen.
  • Na de training verlaten alle spelers en speelsters, via de aangegeven routes, zo snel mogelijk weer het complex.

 

En natuurlijk geldt nog steeds: kom niet als je niet fit bent, nies in je elleboog, was je handen, gebruik desinfectiemiddelen en houd 1,5 meter afstand. We rekenen op ieders medewerking, alvast dank!

 

Het bestuur

Shop hier je HMHC kleding

Twitter

Hoofdsponsor

         

  

Vandaag jarig

Sanne Femke Bouma