Evenementen
27-8

*REMINDER* ZONDAG STARTDAG BIJ HMHC

Nieuws afbeelding Het hockeyseizoen staat weer voor de deur. Komende zondag organiseert HMHC daarom een Startdag als gezamenlijk aftrapmoment per team. Deze dag staat in het teken van kennismaken, bijpraten en afspraken maken over komend seizoen. Én dit jaar ook in het teken van de nieuwe kleding van Indian Maharadja. 

De kantine is de hele dag open en voor de jongste jeugd wordt er een hockey activiteit georganiseerd. Ook bestuur en technische commissie zijn aanwezig om kennis te maken en vragen te beantwoorden. 
HMHC gaat ervan uit dat ook alle spelers en o
Lees meer

Evenementen
23-8

ZONDAG STARTDAG BIJ HMHC

Nieuws afbeelding Zondag Startdag bij HMHC.
Het hockeyseizoen staat weer voor de deur. Komende zondag organiseert HMHC daarom een Startdag als gezamenlijk aftrapmoment per team. Deze dag staat in het teken van kennismaken, bijpraten en afspraken maken over komend seizoen. Én dit jaar ook in het teken van de nieuwe kleding van Indian Maharadja. 

Planning 28 augustus
De planning van de Startdag ziet er als volgt uit. Ieder team komt bij elkaar en gaat in gesprek over zaken als rolverdeling, rijden naar uitwedstrijden, kantinediensten, afspraken voor en na w
Lees meer

Hockeygear Link

Twitter

Hoofdsponsor

         

  

Vandaag jarig

Ylze Bosma
Titia van der Ploeg