sticks.jpg


Nieuws
7-2

Trainingsschema Veld 2e Seizoenshelft 2023-2024

Beste leden,
Afgelopen maandag zijn we weer begonnen met de trainingen op het veld! De trainingstijden en -dagen zijn hetzelfde gebleven als tijdens de eerste seizoenshelft op één wijziging na (dit betreft de JO16-1-mix). Het schema is bijgevoegd aan dit bericht en zal ook te zien zijn op jullie tijdlijn in Lisa.
Sportieve groeten,
De Technische Commissie
Lees meer

Nieuws
1-2

We gaan weer het veld op!

Beste leden,
Na komend weekend zijn alle competities in de zaal afgelopen. Dat betekent dat we vroeg klaar zijn met het zaalhockey dit jaar en weer het veld op kunnen!
Met deze reden gaan de veldtrainingen weer van start vanaf komende maandag 5 februari. De trainingsdagen en -tijden zijn dan weer volgens het veldschema.
Hierbij een kleine uitzondering: Op vrijdag 9 februari vindt het lasergamen plaats in de Waddenhal en zullen er geen veldtrainingen zijn!
Bij vragen en/of opmerkingen kunnen jullie altijd bij ons terecht.
Sportieve groeten,
Lees meer

Nieuws
26-1

Herindeling functies binnen de TC

Beste leden, 
Binnen de TC zijn een aantal interne wijzigingen geweest in de contactpersonen voor de verschillende lijnen. Vanaf heden kunnen jullie bij vragen, opmerkingen of andere zaken gaan naar:   - Lucas de Vries voor de Jongste Jeugd     (Funkeys t/m de O10 teams) - Joyce Heida voor de D- en C-lijnen     (O12- en O14 teams) - Daniël Schaaf voor de B-lijn     (O16 teams) - Alet Smeding voor de A-lijn     (O18 teams)  - Evelien Armstrong voor de Senioren     (O25- t/m de 30+ tea
Lees meer

Nieuws
28-9

Veiligheid op de trainingen

Nieuws afbeelding De trainingen zijn alweer een maand van start voor iedereen. En de eerste wedstrijden zijn gespeeld. Graag willen we alle spelers/speelsters en ouders erop attenderen dat bitjes en scheenbeschermers verplicht zijn op zowel de trainingen als tijdens de wedstrijden. 
Mocht je een bitje vergeten zijn, zijn deze voor € 2 verkrijgbaar achter de bar. 
Daarnaast zijn we nog op zoek naar een poule ouders/volwassenen/vrijwilligers die op woensdag en/of vrijdag toezicht willen houden tijdens de laatste trainingen van 18.45 - 20.15 uur in verband met de veiligheid. Wi
Lees meer

Hockeygear Link

Twitter

Hoofdsponsor