Nieuws
16-6

Trainingsschema 2022-2023

Nieuws afbeelding Hierbij het trainingsschema voor seizoen 2022/2023.
Volgende week wordt er nog 1 week getraind in de nieuwe teamsamenstelling volgens het nieuwe schema. Op 26 juni hebben we de familiedag en daarna is het zomervakantie!
We zien iedereen graag bij de laatste trainingen en de familiedag!
Lees meer

Nieuws
15-6

Teamindelingen seizoen 2022-2023

Nieuws afbeelding De Technische Commissie heeft zich de laatste maanden weer gebogen over het nieuwe seizoen. Het was een hele puzzel, omdat wijzigingen in de senioren consequenties hebben voor de junioren. We hebben geprobeerd om zoveel mogelijk teams samen te stellen, zodat iedereen kan hockeyen. Hierbij hebben we concessies moeten doen, zoals bijvoorbeeld geen meisjes A-team en een meiden D-team waaraan we een aantal tweede jaars E-pupillen hebben moeten toevoegen. Hiertoe waren we genoodzaakt, omdat de hockeybond geen dispensatie wilde verlenen aan onze D-junioren om nog een jaar in de E-jeugd te s
Lees meer

Nieuws
30-5

NIEUWE TRAINSTER HMHC

Nieuws afbeelding Hoi allemaal, aankomend seizoen start ik samen met Rico als hoofdtrainer van deze mooie club. Omdat ik nog niet met iedereen kennis heb kunnen maken stel ik me even kort voor. Op mijn 7e ben ik bij MHC Leeuwarden begonnen met hockey en vanaf dat moment kon ik niet meer zonder. Ik heb in de jeugd voor district Noord-Nederland gehockeyd en daarna bij veel mooie clubs mogen spelen zoals GHHC Groningen, Villafranca di Verona, BH&BC Breda en uiteindelijk heb ik dit jaar na 21 jaar hockey bij HC Zwolle mijn laatste seizoen gespeeld. Voor mij gaan prestatie en gezelligheid hand in hand. Ik kijk e
Lees meer

Nieuws
17-5

Succesvolle scheidsrechtersavond

Nieuws afbeelding Gisteravond was een succesvolle avond voor HMHC. Niet alleen hebben de trimmers hun wedstrijden gewonnen in Steenwijk, maar ook was er een grote opkomst bij de scheidsrechtersavond onder leiding van Alex Nieuwland. Hij heeft veel regels uitgelegd of opgefrist en is ook even met de scheidsrechters het veld op gegaan om hen uit te leggen dat positionering erg belangrijk is. Ook onze nieuwe scheidsrechtercommissaris Nellie Outhuijse was aanwezig om zich voor te bereiden op haar nieuwe rol binnen HMHC. Super! 
Lees meer

Nieuws
15-4

Nieuwe Kledinglijn HMHC

Nieuws afbeelding HMHC kiest voor The Indian Maharadja Vorige week zaterdag stonden alle deuren van het clubhuis van HMHC wagenwijd open; niet alleen vanwege het prachtige voorjaarsweer, maar ook om de vertegenwoordiging van hockeykledingleverancier The Indian Maharadja/HockeyGear te verwelkomen; accountmanager Sander van Riel en de hockeykeeper die ruim een jaar geleden zijn honderdste interland voor het Nederlands team speelde: Pirmin Blaak! HMHC heeft namelijk besloten om een nieuwe kledinglijn aan te schaffen, dit om de kwaliteit en leveringsystematiek verder te optimaliseren. Een mooie gelegen
Lees meer

Nieuws
26-8

Zelf inplannen voor het fluiten

Nieuws afbeelding Lieve Hockeyers, We kunnen bijna weer; het hockeyseizoen begint volgende maand en de thuiswedstrijden voor september en oktober zijn bekend. Daar horen naast de bardiensten natuurlijk ook scheidsrechters bij. 
Om zelf te bepalen wanneer het jou uitkomt, kun je jezelf het beste inplannen voor een wedstrijd via de website of Lisa. 
Vanaf de B's zijn de spelers en speelsters vanuit de bond verplicht om wedstrijden te fluiten, ook als je nog geen scheidsrechter kaart hebt. 
Er wordt binnenkort ook weer een scheidsrechter cursus gepland, dus ho
Lees meer

Nieuws
21-8

Trainingschema 2021/2022

Beste leden,
Na een (te) lange vakantie staan wij weer op het punt te beginnen met het nieuwe seizoen. 
Het trainingsschema van het komende seizoen is hier onder te vinden.  Maandag a.s. beginnen de eerste trainingen al. 
Wij hopen dat jullie er weer net zo veel zin in hebben als wij! 


Lees meer

Hockeygear Link

Twitter

Hoofdsponsor