IMG_0683.JPG


Nieuws
7-11

Belactie Vriendenloterij

Nieuws afbeelding Beste clubleden, 
HMHC heeft al lang de wens om een nieuwe keuken te realiseren. Daar is geld voor nodig. Om geld in te zamelen doen wij mee aan de Samen voor je Club actie van de VriendenLoterij!
Op 13 november tussen 18:30 en 21:30 kun je een telefoontje van een van onze leden verwachten met de vraag om mee spelen met de VriendenLoterij voor HMHC als je meespeelt:
· De helft van jouw lotprijs gaat direct naar onze club;
· Als deelnemer van de VriendenLoterij maak je maandelijks kans op mooie prijzen.
Tijdens de belactie keert de VriendenLoterij ook
Lees meer

Nieuws
30-10

Funkeys

Nieuws afbeelding Hockey is er voor iedereen, dus ook voor de allerkleinsten! Om 4- 5-, en 6-jarigen alvast op een leuke en natuurlijke manier kennis te laten maken met sportief bewegen is er Funkey.  Bij Funkey gaat het om spelenderwijs goed leren bewegen: FUN in goed leren bewegen is KEY! Natuurlijk met een grote knipoog naar het hockeyen.
Aanstaande vrijdag starten de eerste Funkey trainingen van dit seizoen van 16.15 - 17.00 uur. Alle 4 tot 6-jarigen zijn welkom! Er staan twee trainers voor hen klaar. Sportschoenen met noppen zijn aan te raden op het hockeyveld. 
Voor vragen
Lees meer

Nieuws
29-10

Trainingskleding

Nieuws afbeelding Het winterse weer komt er weer aan! Denk er goed aan dat we weer lange broeken en lange mouwen moeten dragen ter preventie van blessures. Veel plezier met trainen!
Lees meer

Nieuws
17-10

Zaalnieuws

Nieuws afbeelding Beste leden,
 
We zijn alweer bijna toe aan de eerste vakantie van het seizoen, de herfstvakantie. In de herfstvakantie vervallen alle trainingen. Gelukkig gaan we na een weekje snel weer verder met trainen en in de week van 18 november gaan we alweer de zaal in met z’n allen. Net als vorig jaar zullen in de eerste week de veld- en zaaltrainingen overlappen, omdat er nog een veldcompetitiewedstrijd is in het weekend van 23 en 24 november. Omdat de zaal al gehuurd is, wordt er verwacht dat de spelers in ieder geval naar hun zaaltraining gaan. De andere dag kunnen ze
Lees meer

Nieuws
26-9

Specialisatietrainingen

Nieuws afbeelding SPECIALISATIETRAININGEN | Aankomende maandag starten we met specialisatietrainingen bij HMHC. Wil jij je als spits specialiseren op scoren? Ben jij gek op de backhandslag en wil je daar jouw geheime wapen van maken? Dit kan nu met de specialisatietrainingen.
 
Hoe werkt het?
Met de specialisatietrainingen wil de Harlinger hockeyclub ervoor zorgen dat individuen persoonlijke aandacht krijgen en zich eens echt met één onderwerp bezighouden, zodat er gelijk groei zichtbaar is. Er worden door het hele land clinics gegeven om dit te bereiken en nu oo
Lees meer

Nieuws
29-7

Trainingsschema en coaches

Nieuws afbeelding Beste ouders en spelers,
 
Hierbij het trainingsschema voor het seizoen 2019/2020 en een lijst van de coaches/ondersteuning van alle teams.
 
Aanvullende informatie
De trainingen starten op 26 augustus, zoals eerder bekend gemaakt.
Momenteel wordt er door de hoofdtrainers, in samenwerking met Siep Brouwer en Jaap de Jong, hard gewerkt aan een technisch jeugdplan. Het doel is om het jeugdplan begin aankomend seizoen in werking te stellen en trainers en coaches alle begeleiding en ondersteuning te bieden, die nodig zijn om de spelers n
Lees meer

Shop hier je HMHC kleding

Twitter

Hoofdsponsor

         

  

Vandaag jarig

Roos de Boer
Sven Tamminga