IMG_0683.JPG


Nieuws
14-1

Herinnering + aangepaste tijd D's en C's inlooppartijtjes

Nieuws afbeelding Tot aan de voorjaarsvakantie kan er door iedereen lekker gehockeyd worden. Naast de zaaltrainingen zijn we vanaf vorige week begonnen met de inlooppartijtjes, die bij de ene groep populairder waren dan bij de andere groep. Om ervoor te zorgen dat onze trainers en vrijwilligers niet voor niets op het veld staan, willen we graag de tijd van de inlooppartijtjes voor de D's en C's op vrijdag aanpassen van 18.00 - 19.00 uur naar 19.00 uur - 20.00 uur. Ook bij deze groep zijn er begeleiders beschikbaar! 
De MD2 trainen nog eenmalig mee met een andere groep: vandaag om 15.00 - 16
Lees meer

Nieuws
7-1

Belangrijke informatie zaal en begin veldseizoen

Nieuws afbeelding Beste leden,
Allereerst willen wij jullie een gelukkig, gezond en sportief nieuwjaar wensen.
Hierbij melden we graag een paar belangrijke punten: - vanaf vandaag starten de inlooppartijtjes op het veld. Ter herinnering zijn dit de dagen en tijden (met een paar kleine aanpassingen): Maandag 16.30 - 17.30 uur - De Jongste jeugd o.l.v. Nynke, Jill en Lucas 19.30 - 21.00 uur - JB1, MB2 en MA1 o.l.v. Sybout Woensdag 19.30 - 21.00 uur - MB1, JA1 en Senioren (Dames1, Vets en Trim) Vrijdag 18.00 - 19.00 uur - D’s en C’s Voor de laatste groe
Lees meer

Nieuws
6-11

Zaalindeling + -trainingsschema

Nieuws afbeelding Vanaf  19 november  starten we met de trainingen in de zaal. Het trainingsschema en de teamindeling zijn in de bijlage te vinden en zullen vanaf morgen op Lisa te zien zijn. In week 7 (2019) worden de laatste zaaltrainingen gegeven.
 
In de kerstvakantie zal er niet getraind worden.
 
We hebben korte periode enige overlapping met het veldschema. Mocht het zo zijn dat je zowel een zaal- als een veldtraining hebt op hetzelfde moment, dan gaat de zaaltraining voor in verband met de zaalhuur.
 
Binnenkort worden door de KNHB de
Lees meer

Nieuws
19-10

Geen trainingen in vakanties en op feestdagen

Nieuws afbeelding In de vakanties en op feestdagen zijn er géén officiële trainingen. De Lisa Agenda geeft anders aan, maar dit kunnen we alleen tijdelijk uitzetten. 
We wensen jullie een fijne vakantie!!


Lees meer

Nieuws
28-9

Belangrijke data

Nieuws afbeelding Beste Leden,
Wij willen jullie graag op de hoogte brengen van een aantal belangrijke data voor dit seizoen.
Scheidsrechterscursus Aanstaande 4 en 11 oktober vindt (onder voorbehoud) de scheidsrechterscursus plaats. Deze cursus is door de KNHB verplicht gesteld voor alle hockeyers vanaf 16 jaar. Ben je 16 jaar of ouder? Of word je dit seizoen 16 jaar? Dan wordt je beide avonden dus verwacht. Meer informatie volgt nog, maar houd de data vast vrij. 
Trainersavonden De volgende trainersavonden zijn gepland op 1 november 2018 en 7 maart 201
Lees meer

Shop hier je HMHC kleding

Twitter

Hoofdsponsor