sticks.jpg

Lidmaatschap


Nieuwe leden
Nieuwe leden zijn van harte welkom. Heb je vroeger gehockeyd en word je weer enthousiast omdat je vrienden en/of je kinderen de stick weer wekelijks ter hand nemen, kom dan op een training. Voor je het weet vlam je weer zoals vroeger. Heb je nog nooit gehockeyd en denk je dat deze stoere sport echt iets voor jou is, kom dan uiteraard ook naar de training. Hier krijg je meer informatie over de club en het spel.

Hockey is leuk!
De leden, trainers en coaches van de HMHC proberen het zo sportief en gezellig mogelijk te maken op en rond het veld. Dat geldt niet alleen voor de trainingen, maar natuurlijk ook voor de wedstrijden. Sportiviteit niet alleen tussen de spelers, maar ook naar de scheidsrechters. Kennis van de spelregels is belangrijk bij het spelen van de wedstrijden en komt het spel ten goede. Op onze website staan die spelregels. Ze liggen ook in het clubhuis. Tijdens de trainingen is er uitgebreid aandacht voor het spel en de regels.

Trainingen
De trainingen vinden plaats op de kunstgrasvelden aan de Westerzeedijk (naast de Waddenhal). Voor de eerste trainingen kun je een stick van de club lenen. Een bitje is voor de veiligheid verplicht, deze kun je aanschaffen in de kantine. De trainingstijden verschillen per team. Voor een overzicht van de trainingstijden kijk je in het menu Hockey. Voor nadere informatie over trainingen kun je terecht: [email protected]

Veiligheid
Veiligheid vinden we erg belangrijk en daarom raden we iedereen aan meteen een gebitsbeschermer, scheenbeschermers en goede kunstgrasveldschoenen te kopen. Tijdens de wedstrijden, maar ook tijdens de trainingen is het verplicht dat deze gedragen worden!

Het seizoen
Het seizoen loopt van begin september tot mei. De veldcompetitie wordt in de wintermaanden onderbroken. In de winter wordt zaalhockey gespeeld. Tijdens het veldseizoen kan je ook deelnemen aan heel gezellige toernooien.

Inschrijven
Als jeugdlid kun je de eerste drie keer gratis en zonder verdere verplichtingen meetrainen. Kom een keer in sportkleding langs voor aanvang van de training en de aanwezige jeugdtrainer of kaderleden kunnen je dan precies vertellen bij wie je deze middag moet zijn. Om je definitief aan te melden moet je een aanmeldingsformulier invullen. Dat doe je via het aanmeldingsformulier op de website. Zodra je je hebt aangemeld krijg je een bevestiging dat je lidmaatschap is ontvangen. De contributie wordt automatisch geïncasseerd.

Tenue
Alle competitie spelende leden worden geacht in het clubtenue te spelen. Dit tenue dient bij begin van het lidmaatschap aangeschaft te worden. Het tenue bestaat uit broek/rok en sokken en het clubshirt. Zie in het menu TENUE  op de site voor informatie omtrent aanschaf hiervan. Nadat je je wachtwoord hebt gekregen kun je ook kijken bij de vraag en aanbod  in LISA Team.  
Hockeygear Link

Twitter

Hoofdsponsor