sticks.jpg

Huisregels
Kunstgrasveld
Ter bescherming van het kunstgras en de veiligheid van de spelers is het verboden om met glaswerk en flesjes of andere scherpe voorwerpen op het kunstgras te komen. Sportschoenen met metalen noppen zijn evenmin toegestaan op het kunstgras. Verder mag er op het veld niet gerookt worden en mogen er geen honden op het veld komen.

Clubhuis
Het clubhuis bestaat uit een "kantine" gedeelte, kleed- en doucheruimtes en een berging. Iedereen wordt geacht de ruimtes die hij of zij gebruikt netjes achter te laten. De coach van het thuisspelende team is VERPLICHT er voor te zorgen dat na iedere wedstrijd de kleedruimten netjes en schoon achter gelaten worden. Hij of zij wijst per toerbeurt teamleden aan om dit te doen.

Ontvangst
De ingeroosterde kantinemedewerkers dragen samen met de coaches van HMHC zorg voor de ontvangst van de tegenpartij met hun begeleiders. Minimaal een half uur vóór aanvang van de wedstrijden dienen de kantinemedewerkers thee, koffie e.d. te zetten. In de rust zal de kantinedienst voor appeltje zorgen en na de wedstrijden voor limonade.

Thuiswedstrijden
Spelers moeten bij thuiswedstrijden een minimaal half uur van te voren aanwezig zijn. Deze tijd is nodig om de sportkleding aan te trekken, warm te lopen en voor de wedstrijdbespreking. Zorg dat je elke wedstrijd er netjes uitziet; blauw/groene shirt, blauw broekje of rokje, blauwe sokken met groen HMHC logo, je eigen stick, goede schoenen en bescherming voor je gebit en je schenen. Geen sieraden! Vorm samen met je medespelers een echt team; wees sportief en heb vooral plezier in je sport!

Uitwedstrijden
Bij uitwedstrijden verzamelen we ons bij het clubhuis of station, volgens de aangegeven tijden in het schema. De coach zorgt voor de shirts en de keeperuitrusting. Bij uitwedstrijden dient elk kind een vergoeding aan de coach te geven. Dit geld is bedoeld als vergoeding voor het autorijden en is bestemd voor de rij-ouders. Per toerbeurt rijden er namelijk een paar ouders hun team naar de plaats van de tegenspeler. Voor en tijdens de wedstrijd assisteren de ouders de coach bij de zich voordoende situaties, zoals het omkleden, het aandoen van de keeperuitrusting, enz. Elk kind wordt door desbetreffende rij-ouder thuis gebracht. 

Afbellen
Van spelers, ingeroosterde rijders, kantinemedewerkers e.d. wordt verwacht dat zij, indien zij onverhoopt niet kunnen, zelf voor vervanging te zorgen. Dit wel telefonisch aan de desbetreffende coach meedelen.

Douchen na een wedstrijd
Onze club stimuleert dat spelers en speelsters om opvoedkundige en hygiënische redenen  douchen, in ieder geval  na een wedstrijd!

Veiligheid
Het is verplicht om tijdens trainingen en wedstrijden scheenbeschermers en een gebitsbeschermer te dragen. De coach zal spelers die hier niet in zijn voorzien, niet opstellen tijdens de wedstrijden. Het is verplicht (met uitzondering van proefleden) om kunstgras schoenen te dragen, specifiek voor hockey, dus geen voetbalschoenen. Het dragen van sieraden tijdens trainingen en wedstrijden is verboden.

Kleding
Iedere speler is verplicht om alle wedstrijden in het clubtenue van de HMHC te spelen, d.w.z. groen/blauw shirt, donkerblauwe broek/rok en blauwe sokken met groen logo HMHC. Dit tenue is verkrijgbaar via het kledingfonds van de club, sokken via onze webwinkel.

 
Hockeygear Link

Twitter

Hoofdsponsor