Nieuws
29-8

Zelf inplannen voor het fluiten

Nieuws afbeelding Zaterdag 3 september start de competitie weer!  Dat betekent dat er ook weer scheidsrechters nodig zijn.  Wil je zeker zijn dat je kan en niet hoeft te ruilen?  Plan jezelf dan in via de website! 
Vragen over het zelf inplannen van jouw scheidsrechtersbeurt? Mail dan naar [email protected] of [email protected]
Lees meer

Evenementen
27-8

*REMINDER* ZONDAG STARTDAG BIJ HMHC

Nieuws afbeelding Het hockeyseizoen staat weer voor de deur. Komende zondag organiseert HMHC daarom een Startdag als gezamenlijk aftrapmoment per team. Deze dag staat in het teken van kennismaken, bijpraten en afspraken maken over komend seizoen. Én dit jaar ook in het teken van de nieuwe kleding van Indian Maharadja. 

De kantine is de hele dag open en voor de jongste jeugd wordt er een hockey activiteit georganiseerd. Ook bestuur en technische commissie zijn aanwezig om kennis te maken en vragen te beantwoorden. 
HMHC gaat ervan uit dat ook alle spelers en o
Lees meer

Evenementen
23-8

ZONDAG STARTDAG BIJ HMHC

Nieuws afbeelding Zondag Startdag bij HMHC.
Het hockeyseizoen staat weer voor de deur. Komende zondag organiseert HMHC daarom een Startdag als gezamenlijk aftrapmoment per team. Deze dag staat in het teken van kennismaken, bijpraten en afspraken maken over komend seizoen. Én dit jaar ook in het teken van de nieuwe kleding van Indian Maharadja. 

Planning 28 augustus
De planning van de Startdag ziet er als volgt uit. Ieder team komt bij elkaar en gaat in gesprek over zaken als rolverdeling, rijden naar uitwedstrijden, kantinediensten, afspraken voor en na w
Lees meer

Nieuws
16-6

Trainingsschema 2022-2023

Nieuws afbeelding Hierbij het trainingsschema voor seizoen 2022/2023.
Volgende week wordt er nog 1 week getraind in de nieuwe teamsamenstelling volgens het nieuwe schema. Op 26 juni hebben we de familiedag en daarna is het zomervakantie!
We zien iedereen graag bij de laatste trainingen en de familiedag!
Lees meer

Nieuws
15-6

Teamindelingen seizoen 2022-2023

Nieuws afbeelding De Technische Commissie heeft zich de laatste maanden weer gebogen over het nieuwe seizoen. Het was een hele puzzel, omdat wijzigingen in de senioren consequenties hebben voor de junioren. We hebben geprobeerd om zoveel mogelijk teams samen te stellen, zodat iedereen kan hockeyen. Hierbij hebben we concessies moeten doen, zoals bijvoorbeeld geen meisjes A-team en een meiden D-team waaraan we een aantal tweede jaars E-pupillen hebben moeten toevoegen. Hiertoe waren we genoodzaakt, omdat de hockeybond geen dispensatie wilde verlenen aan onze D-junioren om nog een jaar in de E-jeugd te s
Lees meer

Hockeygear Link

Twitter

Hoofdsponsor

         

  

Vandaag jarig

Ylze Bosma
Titia van der Ploeg