Nieuws
18-6

Teamindelingen seizoen 2021-2022

Nieuws afbeelding De Technische Commissie heeft zich de laatste maanden weer gebogen over het nieuwe seizoen. Bij deze kunnen jullie de teamindelingen voor seizoen 2021/2022 bekijken. Het trainingsschema voor seizoen 2021/2022 wordt in de loop van de zomervakantie gepubliceerd op LISA.
Jongste jeugd indeling
Momenteel hebben we zowel bij de E6 als bij de F’jes een team van 12 á 13 spelers. Dit is net te krap om twee teams te vormen. Tot aan de herfstvakantie zullen we starten met 1 team (1 F-team en 1 E6) en is er ruimte voor onderlinge wedstrijdjes. Daarna kunnen we besluiten of er ruimte is om m
Lees meer

Nieuws
17-6

TRAINING VAN DONDERDAG GAAN NIET DOOR

De trainingen van donderdag gaan ivm de hitte ook niet door.

Lees meer

Nieuws
11-6

Douches nog gesloten

Nieuws afbeelding Dit weekend kan de jeugd eindelijk weer wedstrijden spelen! Helaas kan er vanwege een laatste check door de gemeente nog geen gebruik worden gemaakt van de douches. Kleedkamers en toiletten zijn wel gewoon open!
Lees meer

Nieuws
1-6

Jeugd mag weer wedstrijden spelen!

Nieuws afbeelding De nieuwste versoepelingen van de RIVM maatregelen gaan in per 5 juni en betekenen onder meer dat de jeugd weer wedstrijden mag spelen in de regio. Een mooie einde van een bijzonder seizoen! De indelingen en wedstrijdschema’s voor alle jeugdteams volgen nog.
Sportprotocol - NOCNSF

#geenlegeveldenmeer #hockeyisleuk 
Lees meer

Nieuws
6-5

Kleding inleveren

Nieuws afbeelding Beste,
Voor iedereen die zich heeft afgemeld bij de ledenadministratie en dus stopt met hockey volgend seizoen, kan zijn kleding op onderstaande manier inleveren bij de kledingcommissie. (dit in verband met corona voorzorgsmaatregelen)
- Je wast thuis de geleende kleding van de club
- Stopt ze in een plastic tas met je voor en achternaam erop
- Je kan ze op één van onderstaande adressen inleveren tot 15 juni!
- Niemand thuis? Hang het aan de deur!
- Niet ingeleverde kleding wordt in rekening gebracht.
Regina Grobbe    &nbs
Lees meer

Shop hier je HMHC kleding

Twitter

Hoofdsponsor