Schermafbeelding 2018-04-25 om 12.45.42.png


Nieuws
13-6

Afscheid nemen bestaat niet!

Nieuws afbeelding Na 9 jaar gaan we helaas afscheid nemen van Maarten Salverda en Jong Min Tamminga. Wat hebben we ontzettend veel van hen geleerd, wat hebben we een groei doorgemaakt en wat zijn er mooie vriendschappen ontstaan. Beide gaan zij hun eigen weg. We willen hun ontzettend bedanken en wensen hun alle succes en geluk toe! Vandaag zal Jong Min zijn laatste trainingen geven en vrijdag is het de beurt aan Maarten. Iedereen krijgt 24 juni tijdens het Vrienden en Familie toernooi nog de kans om beide heren te bedanken en afscheid te nemen.
Lees meer

Nieuws
13-6

Teamindelingen bekend!

Nieuws afbeelding Beste spelers en speelsters,
De teamindelingen zijn bekend (zie bijlage) en zijn ingedeeld aan de hand van het eerder verzonden beleid. Bij vragen en opmerkingen kan er tot 5 dagen na deze bekendmaking gereageerd worden via de mail: [email protected]
Het trainingsschema volgt!
We wensen jullie nog een goede laatste training en alvast een goede vakantie toe!!
Lees meer

Evenementen
6-6

Familie & Vrienden toernooi 24 juni

Nieuws afbeelding


https://www.harlingermhc.nl/site/default.asp?Option=51&Nieuws=868Lees meer

Van het bestuur
31-5

21 juni Bijzondere Algemene Ledenvergadering

Nieuws afbeelding Op 21 juni is er een bijzondere algemene ledenvergadering in verband met onder andere een aantal nieuw te kiezen bestuursleden en commissieleden voor het nieuwe seizoen.
De agenda voor deze avond ontvang je zo spoedig mogelijk via de mail.
Aanvang : 20:00 uur Clubhuis Westerzeedijk
Lees meer

Evenementen
30-5

Reünie 50 jaar HMHC!

Nieuws afbeelding De Harlinger MHC bestaat dit jaar 50 jaar! Zaterdag 23 juni staat in het teken van vroeger en nu! De HMHC roept alle oud-leden, oud-coaches en vrijwilligers op om op 23 juni aanwezig te zijn op de Westerzeedijk voor een onvergetelijke reünie. Wil je weer even ouderwets op het veld staan? Dat kan, klik op de link om je op te geven voor het "OUD tegen NIEUW" toernooi. 
Uiteraard zijn de leden welkom deze dag om kennis te maken met oud-leden en aan te moedigen tijdens dit spectaculaire toernooi! Geef je wel even op als je mee wil eten. Dat
Lees meer

Oproepen/verzoeken
14-5

Wordt één van onze nieuwe toppers

Nieuws afbeelding Soms vergeten we wel eens hoe waardevol onze vrijwilligers zijn. Zonder hen kan er niet gehockeyd worden. Na enkele jaren gaan een aantal van onze waardevolle vrijwilligers ons verlaten en zijn we natuurlijk op zoek naar nieuwe toppers, die het mogelijk maken dat er gehockeyd kan worden: vele handen maken licht werk!
 
Voor aankomend seizoen zijn we op zoek naar:
· Secretaris
Taken van de secretaris zijn het notuleren tijdens bestuursvergaderingen, uitnodigen versturen, de info mail en secretaris mail beheren en het onderhouden van de postbus (zorgen
Lees meer

Mededelingen
18-4

Fruit in de rust!

Nieuws afbeelding Helaas wordt het fruit voor in de rust tijdens de wedstrijden niet meer gesponsord.
De club heeft besloten nog fruit te vertrekken aan de jongste jeugd tot en met E8 tijdens de thuiswedstrijden.
Overige teams zullen zelf een "rusthap" mee moeten nemen. Kies voor fruit, de fruitsuikers zorgen er voor dat je energievoorraad direct weer een boost krijgt! Drink ook voldoende water. 


Lees meer

Shop hier je HMHC kleding

Twitter

Hoofdsponsor


         

  

Vandaag jarig

Paul Logemann
Elin Posthumus
Hendrik Postma