Nieuws
6-12

Alternatief trainingsschema komende twee weken

Nieuws afbeelding In de bijlage vinden jullie het trainingsschema voor aankomende twee weken.
Veel hockeyplezier! 
Lees meer

Nieuws
3-12

Alternatief trainingsschema zaal

Nieuws afbeelding Het bestuur en de TC hebben gewerkt aan een alternatief trainingsschema voor de zaaltrainingen deze week. In de bijlage vinden jullie het schema. Aankomende week vinden jullie het schema voor die week. 
Veel hockeyplezier! 
Lees meer

Nieuws
14-11

Zaalhockey

Nieuws afbeelding We gaan weer de zaal in!
Vanaf 22 november gaan we (eindelijk) weer de zaal in en hanteren we het trainingsschema zaal (zie bijlage)! De TC was afgelopen week nog in afwachting van de laatste details van de zaalverhuurders. De veldtrainingen stoppen die week en de Technische Commissie gaat onderzoeken of er genoeg behoefte is aan inlooptrainingen in januari. 
De Technische Commissie is afhankelijk van de beschikbare beperkte zaaluren in de Waddenhal en de Trije. Daardoor zal het trainingsschema mogelijk niet overeenkomen met de trainingsdagen die het hockeyteam op h
Lees meer

Van het bestuur
22-9

Nieuwe coronamaatregelen

Nieuws afbeelding Tot en met vrijdag 24 september 2021 gelden de huidige corona-regels. Op zaterdag de 25e gelden dan de nieuwe regels. De belangrijkste verandering is dat 1,5 meter afstand houden niet meer van toepassing is. Hygiëneregels en niet komen als je niet fit bent blijven van toepassing.

Wel gelden er nu nieuwe regels voor sportkantines. Omdat de kantines beschouwd worden als horeca, gelden de horecaregels. En dat betekent dat er een coronatoegangsbewijs benodigd zou zijn als er binnen zittend consumpties worden genuttigd.
HMHC kiest echter voor een andere route, aansluit
Lees meer

Nieuws
26-8

Zelf inplannen voor het fluiten

Nieuws afbeelding Lieve Hockeyers, We kunnen bijna weer; het hockeyseizoen begint volgende maand en de thuiswedstrijden voor september en oktober zijn bekend. Daar horen naast de bardiensten natuurlijk ook scheidsrechters bij. 
Om zelf te bepalen wanneer het jou uitkomt, kun je jezelf het beste inplannen voor een wedstrijd via de website of Lisa. 
Vanaf de B's zijn de spelers en speelsters vanuit de bond verplicht om wedstrijden te fluiten, ook als je nog geen scheidsrechter kaart hebt. 
Er wordt binnenkort ook weer een scheidsrechter cursus gepland, dus ho
Lees meer

Nieuws
21-8

Trainingschema 2021/2022

Beste leden,
Na een (te) lange vakantie staan wij weer op het punt te beginnen met het nieuwe seizoen. 
Het trainingsschema van het komende seizoen is hier onder te vinden.  Maandag a.s. beginnen de eerste trainingen al. 
Wij hopen dat jullie er weer net zo veel zin in hebben als wij! 


Lees meer

Shop hier je HMHC kleding

Twitter

Hoofdsponsor

         

  

Vandaag jarig

Tineke Pars