IMG_0683.JPG


Nieuws
13-5

Kleding terugbrengen

Nieuws afbeelding Beste allemaal,
Voor iedereen die zich heeft afgemeld bij de ledenadministratie en dus stopt met hockey volgend seizoen:
Allereerst wat ontzettend jammer. We hopen dat je een leuke tijd bij de club hebt gehad en weet dat je altijd weer welkom bent.

Als je stopt met hockeyen bij HMHC dien je de kleding op onderstaande manier in te leveren bij de kledingcommissie. (dit in verband met corona voorzorgsmaatregelen)
- Je wast thuis de geleende kleding van de club
- Stopt ze in een plastic tas met je voor en achternaam erop
- Je kan ze op é&
Lees meer

Nieuws
11-5

Ook senioren weer het veld op!

Nieuws afbeelding Zoals jullie hebben kunnen lezen in de mail van de voorzitter, hebben we ook akkoord gekregen om de senioren weer te laten hockeyen. Echter wel op anderhalve meter afstand. In de bijlage vinden jullie het opstartplan, waarin alle informatie staat die nodig is om het veld te betreden. Ook vinden jullie daarin een schema waarin te zien is wanneer er getraind wordt en in welke samenstelling. 
Wij kijken er erg naar uit om alle leden weer te verwelkomen! 
Lees meer

Nieuws
17-4

Help je cluppie

Nieuws afbeelding SUPER INITIATIEF | Wat een geweldig idee om sportverenigingen te steunen. Robbert Kemperman heeft samen met zijn vrienden een initiatief bedacht om clubs te steunen door middel van de verkoop van leuke truien. De opbrengsten (-btw-kostprijs) gaan naar jouw club. Wat gaaf!
https://www.helpjecluppie.nl
Lees meer

Evenementen
26-2

Leerzame maandagen

Nieuws afbeelding Het is weer tijd dat jullie je kunnen opgeven voor de leerzame maandagen. Van 18.00 - 19.00 uur kunnen teams zich weer opgeven om onder begeleiding van één van de hoofdtrainers de strafcorners te oefenen. Opgave verplicht. Van 19.00 - 20.00 uur hebben we weer specialisatietrainingen tegen een kleine bijdrage, zodat we leuke trainingsmaterialen kunnen kopen. Het bedraagt € 2 voor één les en 3 voor € 5. Onderstaand een schema van alle onderwerpen. Opgave geapprecieerd.
Maandag 2 maart - Passeerbewegingen 1 Maandag 9 maart - Schijnpass 1
Lees meer

Shop hier je HMHC kleding

Twitter

Hoofdsponsor