Nieuws
16-1

We mogen weer!

Nieuws afbeelding Beste leden en ouders, 
De regering heeft aangegeven dat er weer gesport mag worden zowel binnen als  buiten. Helaas zal kan de zaalcompetitie (nog) niet doorgaan. Dit heeft TC en bestuur doen besluiten om de trainingen (m.u.v de F- en E-jeugd) in de veldsamenstellingen weer op het veld voort te zetten, zodat we weer goed voorbereid met het veldseizoen kunnen starten. Zie onderstaand schema. 
Wij willen de coaches, scheidsrechters,  ouders en vrijwilligers bedanken voor hun inzet! 
Met vriendelijke groeten, 
De T
Lees meer

Nieuws
14-11

Zaalhockey

Nieuws afbeelding We gaan weer de zaal in!
Vanaf 22 november gaan we (eindelijk) weer de zaal in en hanteren we het trainingsschema zaal (zie bijlage)! De TC was afgelopen week nog in afwachting van de laatste details van de zaalverhuurders. De veldtrainingen stoppen die week en de Technische Commissie gaat onderzoeken of er genoeg behoefte is aan inlooptrainingen in januari. 
De Technische Commissie is afhankelijk van de beschikbare beperkte zaaluren in de Waddenhal en de Trije. Daardoor zal het trainingsschema mogelijk niet overeenkomen met de trainingsdagen die het hockeyteam op h
Lees meer

Nieuws
26-8

Zelf inplannen voor het fluiten

Nieuws afbeelding Lieve Hockeyers, We kunnen bijna weer; het hockeyseizoen begint volgende maand en de thuiswedstrijden voor september en oktober zijn bekend. Daar horen naast de bardiensten natuurlijk ook scheidsrechters bij. 
Om zelf te bepalen wanneer het jou uitkomt, kun je jezelf het beste inplannen voor een wedstrijd via de website of Lisa. 
Vanaf de B's zijn de spelers en speelsters vanuit de bond verplicht om wedstrijden te fluiten, ook als je nog geen scheidsrechter kaart hebt. 
Er wordt binnenkort ook weer een scheidsrechter cursus gepland, dus ho
Lees meer

Nieuws
21-8

Trainingschema 2021/2022

Beste leden,
Na een (te) lange vakantie staan wij weer op het punt te beginnen met het nieuwe seizoen. 
Het trainingsschema van het komende seizoen is hier onder te vinden.  Maandag a.s. beginnen de eerste trainingen al. 
Wij hopen dat jullie er weer net zo veel zin in hebben als wij! 


Lees meer

Shop hier je HMHC kleding

Twitter

Hoofdsponsor