IMG_0683.JPG


Nieuws
19-10

Geen trainingen in vakanties en op feestdagen

Nieuws afbeelding In de vakanties en op feestdagen zijn er géén officiële trainingen. De Lisa Agenda geeft anders aan, maar dit kunnen we alleen tijdelijk uitzetten. 
We wensen jullie een fijne vakantie!!


Lees meer

Nieuws
15-10

Keeperstraining

Nieuws afbeelding De keeperstraining wordt deze week weer verplaatst. Onze excuses voor de vele verplaatsingen. Hopelijk is dit de laatste keer. We zijn wel blij met onze vervangers, die er toch voor zorgen dat de keepers de aandacht krijgen die ze verdienen!
De tijden van de keeperstrainingen zijn deze week als volgt:  Donderdag van 17.30 - 18.30 uur B's, A's en Senioren keepers o.l.v. Onno Jan. Donderdag van 20.00 - 21.00 uur C-keepers o.l.v. Onno Jan. Vrijdag van 17.30 - 18.30 uur D-keepers o.l.v. Jack. 


Lees meer

Nieuws
5-10

Nieuwe teamfoto’s

Nieuws afbeelding Komende weken worden de nieuwe teamfoto’s gemaakt. Let er bij een thuiswedstrijd dus goed op of je haar wel in de plooi zit, dat je make up goed zit en dat je je mooiste gezicht op zet :) 
Lees meer

Nieuws
28-9

Belangrijke data

Nieuws afbeelding Beste Leden,
Wij willen jullie graag op de hoogte brengen van een aantal belangrijke data voor dit seizoen.
Scheidsrechterscursus Aanstaande 4 en 11 oktober vindt (onder voorbehoud) de scheidsrechterscursus plaats. Deze cursus is door de KNHB verplicht gesteld voor alle hockeyers vanaf 16 jaar. Ben je 16 jaar of ouder? Of word je dit seizoen 16 jaar? Dan wordt je beide avonden dus verwacht. Meer informatie volgt nog, maar houd de data vast vrij. 
Trainersavonden De volgende trainersavonden zijn gepland op 1 november 2018 en 7 maart 201
Lees meer

Nieuws
1-9

Belangrijk nieuws + aangepast trainingsschema

Beste leden en ouders/verzorgers van leden,
De zomervakantie is alweer bijna ten einde en het nieuwe hockeyseizoen staat voor de deur. We hopen dat iedereen mooie zomerweken gehad heeft en weer zin heeft om het veld op te gaan! Door de Tall Ship Races en de late vakanties start de voorbereiding van het seizoen voor de meeste leden deze week pas echt, maar achter de schermen is uiteraard alweer het nodige gebeurd.
Als nieuw bestuur hebben wij er in ieder geval veel zin in om er een mooi seizoen van te maken. Binnenkort horen jullie meer van ons, met alle ins en outs voo
Lees meer

Shop hier je HMHC kleding

Twitter

Hoofdsponsor         

  

Vandaag jarig

Yuna van Toor