Evenementen
3-8

STARTDAG NIEUWE SEIZOEN 28 AUGUSTUS!!

Nieuws afbeelding Op zondag 28 augustus organiseren wij de start dag voor het nieuwe seizoen. Op deze dag worden alle teams. coaches en ouders verwacht (de tijden volgen zsm). Ook zal op deze dag de bestelde nieuwe kleding uitgegeven worden door hockeygear. Zij zullen met een oude Amerikaanse schoolbus vol met leuke hockeyitems onze club die dag bezoeken. 


Lees meer

Mededelingen
24-7

START TRAININGEN NIEUWE SEIZOEN

Start Trainingen Nieuwe Seizoen.
Op dinsdag 9 augustus starten de trainingen voor de de senioren teams. Voor deze teams gelden in de voorbereiding soms afwijkende trainingstijden en/of dagen. De doorgegeven tijden in de groepsapp van de betreffende teams zijn leidend hierin.
De Jongste Jeugd en Junioren starten in de week van 22 augustus weer met hun trainingen.
DUS LET OP!! DE TIJDEN EN DATUMS DIE IN DE LISA APP STAAN VOOR 22 AUGUSTUS KUN JE DUS NEGEREN. 

Lees meer

Nieuws
16-6

Trainingsschema 2022-2023

Nieuws afbeelding Hierbij het trainingsschema voor seizoen 2022/2023.
Volgende week wordt er nog 1 week getraind in de nieuwe teamsamenstelling volgens het nieuwe schema. Op 26 juni hebben we de familiedag en daarna is het zomervakantie!
We zien iedereen graag bij de laatste trainingen en de familiedag!
Lees meer

Nieuws
15-6

Teamindelingen seizoen 2022-2023

Nieuws afbeelding De Technische Commissie heeft zich de laatste maanden weer gebogen over het nieuwe seizoen. Het was een hele puzzel, omdat wijzigingen in de senioren consequenties hebben voor de junioren. We hebben geprobeerd om zoveel mogelijk teams samen te stellen, zodat iedereen kan hockeyen. Hierbij hebben we concessies moeten doen, zoals bijvoorbeeld geen meisjes A-team en een meiden D-team waaraan we een aantal tweede jaars E-pupillen hebben moeten toevoegen. Hiertoe waren we genoodzaakt, omdat de hockeybond geen dispensatie wilde verlenen aan onze D-junioren om nog een jaar in de E-jeugd te s
Lees meer

Hockeygear Link

Twitter

Hoofdsponsor

         

  

Vandaag jarig

Janneke Wijnia
Janneke Wijnia