IMG_0683.JPG


Nieuws
11-9

Bericht voor keepers (ook voor Jongste jeugd keepers)

Nieuws afbeelding Helaas zijn onze keepertrainers deze week en volgende week verhinderd. De komende twee weken (11 en 18 september) gaan de keeperstrainingen dus niet door!!! We zullen daarom proberen in de reguliere trainingen meer aandacht te geven aan de keepers.
Voor de keepers van de Jongste Jeugd hebben we een enthousiaste vervangende keepertrainer gevonden, die de werkzaamheden van Blanca overneemt. Jack Rushforth heeft zich bereid gevonden elke vrijdag van 16.30 - 17.15 uur training te geven aan de keepers, die vervolgens met het team mee kunnen keepen in het partijtje. 
Lees meer

Nieuws
1-9

Belangrijk nieuws + aangepast trainingsschema

Beste leden en ouders/verzorgers van leden,
De zomervakantie is alweer bijna ten einde en het nieuwe hockeyseizoen staat voor de deur. We hopen dat iedereen mooie zomerweken gehad heeft en weer zin heeft om het veld op te gaan! Door de Tall Ship Races en de late vakanties start de voorbereiding van het seizoen voor de meeste leden deze week pas echt, maar achter de schermen is uiteraard alweer het nodige gebeurd.
Als nieuw bestuur hebben wij er in ieder geval veel zin in om er een mooi seizoen van te maken. Binnenkort horen jullie meer van ons, met alle ins en outs voo
Lees meer

Shop hier je HMHC kleding

Twitter

Hoofdsponsor         

  

Vandaag jarig

Christa Koornstra