IMG_0683.JPG


Nieuws
5-12

Inspeelballen en keeperstassen halen

Nieuws afbeelding De zaalcoaches kunnen vrijdag tussen 18.30 en 19.30 uur de keeperstassen en inspeelballen ophalen in het clubhuis. 
We wensen jullie veel plezier en succes dit zaalseizoen!
(De notulen/powerpoint en coachbijdehandje komen voor het weekend nog jullie kant op!) 
Lees meer

Nieuws
27-11

Herinnering coachavond + veldseizoen afgelopen (inlooppartijtjes vanaf januari)

Nieuws afbeelding Herinnering coachavond: aanstaande donderdag 29 november om 20.00 uur vindt de vooraangekondigde coachavond plaats. Het is belangrijk dat alle coaches hierbij aanwezig zijn: de avond start met algemene zaken omtrent coaching en veldcoaching en zal afsluiten met een klein stukje over de zaal (coaches die geen zaalteam coachen, kunnen ervoor kiezen op dit moment de coachavond te verlaten). 
Vanaf deze week vinden er geen officiele veldtrainingen meer plaats. In Januari organiseren we weer inlooppartijtjes, zodat we lekker fit kunnen blijven. In december ontvangen jullie hierov
Lees meer

Nieuws
6-11

Zaalindeling + -trainingsschema

Nieuws afbeelding Vanaf  19 november  starten we met de trainingen in de zaal. Het trainingsschema en de teamindeling zijn in de bijlage te vinden en zullen vanaf morgen op Lisa te zien zijn. In week 7 (2019) worden de laatste zaaltrainingen gegeven.
 
In de kerstvakantie zal er niet getraind worden.
 
We hebben korte periode enige overlapping met het veldschema. Mocht het zo zijn dat je zowel een zaal- als een veldtraining hebt op hetzelfde moment, dan gaat de zaaltraining voor in verband met de zaalhuur.
 
Binnenkort worden door de KNHB de
Lees meer

Nieuws
19-10

Geen trainingen in vakanties en op feestdagen

Nieuws afbeelding In de vakanties en op feestdagen zijn er géén officiële trainingen. De Lisa Agenda geeft anders aan, maar dit kunnen we alleen tijdelijk uitzetten. 
We wensen jullie een fijne vakantie!!


Lees meer

Nieuws
28-9

Belangrijke data

Nieuws afbeelding Beste Leden,
Wij willen jullie graag op de hoogte brengen van een aantal belangrijke data voor dit seizoen.
Scheidsrechterscursus Aanstaande 4 en 11 oktober vindt (onder voorbehoud) de scheidsrechterscursus plaats. Deze cursus is door de KNHB verplicht gesteld voor alle hockeyers vanaf 16 jaar. Ben je 16 jaar of ouder? Of word je dit seizoen 16 jaar? Dan wordt je beide avonden dus verwacht. Meer informatie volgt nog, maar houd de data vast vrij. 
Trainersavonden De volgende trainersavonden zijn gepland op 1 november 2018 en 7 maart 201
Lees meer

Shop hier je HMHC kleding

Twitter

Hoofdsponsor         

  

Vandaag jarig

Vere Van der Zee