IMG_0683.JPG


Nieuws
9-11

Overlapping veld- en zaaltrainingen week 47

Nieuws afbeelding Beste Leden/ouders/coaches,
 
Vanaf 19 november kan er weer in de zaal getraind worden en al snel zullen voor een aantal de eerste zaalwedstrijden volgen. Echter zijn er 24 en 25 november ook nog veldwedstrijden, waar voor getraind moet worden. In deze week zullen er dus overlappingen plaatsvinden tussen zaal, veld en trainers. Wij hebben dit voor jullie even op een rijtje gezet en gezocht naar passende oplossingen (onderlinge partijtjes). We hopen en verwachten enig begrip van u! 

Allereerst even de vuistregel: zaaltraining gaat voor de veldtraining i
Lees meer

Nieuws
6-11

Zaalindeling + -trainingsschema

Nieuws afbeelding Vanaf  19 november  starten we met de trainingen in de zaal. Het trainingsschema en de teamindeling zijn in de bijlage te vinden en zullen vanaf morgen op Lisa te zien zijn. In week 7 (2019) worden de laatste zaaltrainingen gegeven.
 
In de kerstvakantie zal er niet getraind worden.
 
We hebben korte periode enige overlapping met het veldschema. Mocht het zo zijn dat je zowel een zaal- als een veldtraining hebt op hetzelfde moment, dan gaat de zaaltraining voor in verband met de zaalhuur.
 
Binnenkort worden door de KNHB de
Lees meer

Evenementen
5-11

Clinics op Super Sunday

Nieuws afbeelding Om de Super Sunday's nieuw leven in te blazen, worden dit jaar verschillende clinics georganiseerd voor al onze jeugdleden. Geef je snel op in het clubgebouw en leer weer nieuwe dingen!! 
(zie poster)
Lees meer

Nieuws
19-10

Geen trainingen in vakanties en op feestdagen

Nieuws afbeelding In de vakanties en op feestdagen zijn er géén officiële trainingen. De Lisa Agenda geeft anders aan, maar dit kunnen we alleen tijdelijk uitzetten. 
We wensen jullie een fijne vakantie!!


Lees meer

Nieuws
28-9

Belangrijke data

Nieuws afbeelding Beste Leden,
Wij willen jullie graag op de hoogte brengen van een aantal belangrijke data voor dit seizoen.
Scheidsrechterscursus Aanstaande 4 en 11 oktober vindt (onder voorbehoud) de scheidsrechterscursus plaats. Deze cursus is door de KNHB verplicht gesteld voor alle hockeyers vanaf 16 jaar. Ben je 16 jaar of ouder? Of word je dit seizoen 16 jaar? Dan wordt je beide avonden dus verwacht. Meer informatie volgt nog, maar houd de data vast vrij. 
Trainersavonden De volgende trainersavonden zijn gepland op 1 november 2018 en 7 maart 201
Lees meer

Nieuws
1-9

Belangrijk nieuws + aangepast trainingsschema

Beste leden en ouders/verzorgers van leden,
De zomervakantie is alweer bijna ten einde en het nieuwe hockeyseizoen staat voor de deur. We hopen dat iedereen mooie zomerweken gehad heeft en weer zin heeft om het veld op te gaan! Door de Tall Ship Races en de late vakanties start de voorbereiding van het seizoen voor de meeste leden deze week pas echt, maar achter de schermen is uiteraard alweer het nodige gebeurd.
Als nieuw bestuur hebben wij er in ieder geval veel zin in om er een mooi seizoen van te maken. Binnenkort horen jullie meer van ons, met alle ins en outs voo
Lees meer

Shop hier je HMHC kleding

Twitter

Hoofdsponsor