IMG_0683.JPG


Nieuws
12-6

Kleding inleveren

Nieuws afbeelding Het hockeyseizoen loopt weer op zijn eind.  Mocht je besloten hebben te stoppen na dit seizoen, wat we natuurlijk erg jammer vinden, vergeet dan niet je clubkleding (shirt,rok of broek) in te leveren.  Dit kan bij Alinda Bootsma op woensdag 12 juni tussen 19.00-20.00 uur en bij Regina Grobbe op woensdag 19 juni van 16.30-17.30 uur bij de hockeyclub. 
Niet ingeleverde kleding zal door de penningmeester aan het betreffende lid gefactureerd worden.
Aan het begin van het nieuwe seizoen zal er weer een ruilmoment plaats vinden. Zodat leden het nieuwe seizoen
Lees meer

Nieuws
10-6

Teamindelingen

Nieuws afbeelding Aan ouder(s) en spelers van hockeyclub Harlingen, De teamindeling voor het volgende seizoen is bekend! Natuurlijk wil iedereen zo snel mogelijk bekijken waar hij of zij is ingedeeld. Het is echter wel verstandig om eerst de toelichting te lezen ,  zodat mogeli jke  vragen kunnen worden voorkomen. We hebben voor het maken van de  teamindelingen  zoveel mogelijk met alle betrok kenen  gesproken om er achter te komen wat iedereen graag wil of wat mag.   Zo hebben we met vertegenwoordigers uit alle teams, met coaches en een vertegenwoordiger va
Lees meer

Nieuws
4-6

Inlooptrainingen

Nieuws afbeelding Inlooptrainingen in juni
 
Het seizoen is helaas afgelopen, maar dat betekent niet dat er niet meer gehockeyd kan worden. Elke vrijdag in juni organiseren we inlooptrainingen in de nieuwe leeftijdsgroep (Bijvoorbeeld: zit je nog maar 1 jaar in de C's, dan blijf je in de C's. Zit je voor het 2e jaar in de C's, dan ga je naar de B's.). De inlooptrainingen bestaan uit een gezamenlijke warming up, een oefening en een partijvorm/toernooitje o.l.v. Onno en Joyce.
 
Vrijdags (7, 14, 21 en 28 juni)
 
16.30 - 17.30 F'jes + Funkeys
&nb
Lees meer

Nieuws
27-5

Einde seizoen + datum bekendmaking nieuwe teams

Nieuws afbeelding Beste leden,
 
Het einde van het seizoen is in zicht, dus hoogste tijd voor een kleine update wat er de komende weken staat te gebeuren.
 
De definitieve teams zullen op dinsdag 10 juni bekend gemaakt worden op de site. Volgend seizoen zullen we, zoals het nu lijkt, proberen te starten met de volgende teams:
Funkeys (Mini Hockey)
1 F team
1 E8 Team
2 Meisjes D teams
2 Meisjes C teams
3 Meisjes B teams
1 Jongens C team
1 Jongens A team
Heren 1
Dames 1
Dames 2
Veteranen Lees meer

Shop hier je HMHC kleding

Twitter

Hoofdsponsor         

  

Vandaag jarig

Paul Logemann
Elin Posthumus
Hendrik Postma