header.png i-gezonde.jpg rabo-tand.jpeg Rabo.JPG
Nieuws
11-8

Geen inlooptrainingen

Ivm met de matige opkomst heeft het bestuur besloten om de inlooptraining op vrijdag af te lassen. De officiële trainingen beginnen weer op maandag 4 september.
Fijne vakantie!!!
Lees meer

Nieuws
17-7

Trainingsschema seizoen 2017-2018

Nieuws afbeelding Hierbij het trainingsschema voor het seizoen 2017-2018 tot aan de winterstop. De trainingen starten op maandag 4 september. Voor eventuele op- of aanmerkingen kunt u terecht bij de TC: [email protected]

Wij wensen jullie een hele fijne vakantie en voor de fanatiekelingen: tot bij de inlooptrainingen!!

P.s. Te merken is dat iedereen momenteel erg toe is aan vakantie. Vaak zien we dat de inlooptrainingen na een aantal weken drukker bezocht worden. Tot snel!!

Lees meer

Nieuws
21-6

De hele zomer inlooptrainingen!

Nieuws afbeelding Gedurende de hele zomer is er de mogelijkheid voor iedereen om één keer per week te trainen op vrijdag.
16.30 - 17.30 Jongste jeugd met begeleiding
17.30 - 18.30 D's en C's
18.30 - 20.00 Vanaf de B's (+ Trimhockey)

Deze inlooptrainingen vragen een beetje flexibiliteit van spelers en ouders. Aangezien het niet mogelijk is om in de zomer voor begeleiding te zorgen, is het de verantwoordelijkheid van spelers en ouders om de partijtjes in goede banen te leiden en het materiaal heel houden en opruimen.

De inlooptrainingen starten op vrijd
Lees meer

Oproepen/verzoeken
16-5

Activiteiten commissie zoekt versterking M/V

Nieuws afbeelding Ben jij een enthousiast organisatie talent die in dit team de handen uit de mouwen wil steken om leuke activiteiten op touw te zetten?
Stuur dan je mail met motivatie naar [email protected]  Lees meer

Twitter

Hoofdsponsor

Vandaag jarig

Marjel Jorritsma