IMG_0683.JPG


Nieuws
12-4

Meivakantie

Nieuws afbeelding Het is bijna meivakantie!! Nog 1 (voor MD2 nog 2) wedstrijd en een week trainingen, voordat de vakantie begint. Net als op de scholen hebben we van 19 april t/m 5 mei vakantie, dat betekent géén trainingen! Maandag 6 mei starten we met de trainingen en kunnen we ons nog een week voorbereiden op de wedstrijden van 11 mei. 
Lees meer

Evenementen
3-4

Harlinger Steegjesloop - loop met je team voor het goede doel

Nieuws afbeelding Harlinger Steegjesloop
Op 5 mei 2019 organiseren de Topmoppies de eerste Harlinger Steegjesloop: een "historische" uitdaging, een unieke cityrun in Harlingen, dwars door de authentieke, eeuwenoude binnenstad. De steegjesloop wordt georganiseerd voor het goede doel: Stichting Hulphond, dit keer. 
Het zou fantastisch zijn als zo veel mogelijk teams zich aanmelden voor deze sportieve prestatie. Zo heb je de mogelijkheid om je individueel, met je bedrijf, vereniging of sportclub, voor verschillende afstanden in te schrijven, dus voor iedereen goed te doen.&nb
Lees meer

Nieuws
18-3

Hockeysticks gevraagd!

Nieuws afbeelding HMHC is op zoek naar hockeysticks
Momenteel zijn onze hoofdtrainers druk bezig met het organiseren van verschillende clinics voor basisschoolleerlingen in Harlingen en omstreken. Om dit nog meer en uitgebreider te kunnen doen, zijn wij op zoek naar hockeysticks. Mocht je thuis nog wat hockeysticks hebben liggen die je niet gebruikt, maken wij daar graag gebruik van! Je kunt deze inleveren op de hockeyclub bij Onno Jan of Joyce. Heb je extra hockeysticks die je zo af en toe wel gebruikt, kun je deze ook af en toe uitlenen aan de hockeyclub. Deze stickeren we dan met jouw naam
Lees meer

Nieuws
19-10

Geen trainingen in vakanties en op feestdagen

Nieuws afbeelding In de vakanties en op feestdagen zijn er géén officiële trainingen. De Lisa Agenda geeft anders aan, maar dit kunnen we alleen tijdelijk uitzetten. 
We wensen jullie een fijne vakantie!!


Lees meer

Nieuws
28-9

Belangrijke data

Nieuws afbeelding Beste Leden,
Wij willen jullie graag op de hoogte brengen van een aantal belangrijke data voor dit seizoen.
Scheidsrechterscursus Aanstaande 4 en 11 oktober vindt (onder voorbehoud) de scheidsrechterscursus plaats. Deze cursus is door de KNHB verplicht gesteld voor alle hockeyers vanaf 16 jaar. Ben je 16 jaar of ouder? Of word je dit seizoen 16 jaar? Dan wordt je beide avonden dus verwacht. Meer informatie volgt nog, maar houd de data vast vrij. 
Trainersavonden De volgende trainersavonden zijn gepland op 1 november 2018 en 7 maart 201
Lees meer

Shop hier je HMHC kleding

Twitter

Hoofdsponsor