IMG_0683.JPG


Nieuws
13-1

Jeugd HMHC traint gewoon door

Nieuws afbeelding Dinsdagavond hebben we van onze minister-president Mark Rutte en minister Hugo de Jonge gehoord dat de lockdown met in ieder geval drie weken wordt verlengd. Wellicht gaan basisscholen en kinderopvang wel eerder open, daarover wordt binnenkort een besluit genomen. Vanuit HMHC hebben we dit uiteraard met grote interesse gevolgd, omdat nieuwe besluiten ook gevolgen zouden kunnen hebben voor de activiteiten binnen de hockeyclub.
Op basis van deze nieuwste informatie heeft HMHC besloten om de activiteiten voor de jeugd, trainingen en zo nu en dan een onderlinge wedstrijd op zaterdag
Lees meer

Nieuws
12-11

Trainingsschema winterperiode

Beste leden,
In de week van 23 november zouden we normaal gesproken tot en met de voorjaarsvakantie de zaal in gaan. Echter heeft de KNHB besloten dit niet te doen om de risico's van het coronavirus in te dammen.
Toch willen we graag dat alle teams actief blijven. Daarom komen we met een Winterschema, waarbij we, net als in de zaal, één keer per week kunnen trainen.
In de bijlage vinden jullie het trainingsschema.
LET OP! Houd rekening met het weer: iedereen dient zich goed aan te kleden. 
😷 Ouders zijn voorlopig hela
Lees meer

Nieuws
27-7

Trainingsschema 2020/2021

Nieuws afbeelding Beste allemaal,
Over twee weken gaan we starten met de trainingen, zodat we ons nog lekker kunnen voorbereiden voor de eerste wedstrijden op 5 en 6 september. Hierbij ontvangen jullie het nieuwe trainingsschema, die (als het goed is) volledig in LISA staat.
Houd deze data alvast vrij:
10 augustus: start van de trainingen
12 augustus: trainersbijeenkomst 14.30 uur. 
22 augustus: de nieuwe traditie, de startdag. Hierover binnenkort meer!
24 augustus: coachbijeenkomst 19.30 uur.
29 augustus: drieluik Dames 1, Sneek MA1 en Alphen aan de
Lees meer

Shop hier je HMHC kleding

Twitter

Hoofdsponsor