IMG_0683.JPG


Nieuws
24-6

De middagtrainingen t/m vrijdag afgelast wegens hittegolf

Nieuws afbeelding De trainingen tot en met 18.45 uur worden helaas afgelast wegens de hittegolf, ook morgen en overmorgen. Vanaf 18.45 uur wordt er (rustig) getraind.
"Met dit weer fanatiek achter een bal aan rennen is überhaupt al iets waar je het warm van krijgt. Maar als je dan ook nog op kunstgras sport krijg je het nóg warmer. Zo warm dat het voor kinderen zelfs gevaarlijk kan zijn."
"De temperatuur boven kunstgras kan met dit warme weer oplopen tot wel 75 graden. Terwijl dat bij echt gras maar 30 tot 40 graden is", zegt onderzoeker Nathalie Teeuwes van de Wageningen Universiteit. Lees meer

Nieuws
22-6

Goed nieuws: stap 1

Nieuws afbeelding Vanaf deze week mag het clubhuis weer open voor spelers/speelsters om te plassen, douchen en water bij te vullen (vergeet deze week dus niet om een flesje mee te nemen, want het wordt ontzettend heet). 
Hopelijk mag 1 juli het clubhuis weer open voor iedereen, maar hierover wachten we de berichten af.
Lees meer

Nieuws
10-6

Teamindeling en trainingsschema

Nieuws afbeelding Beste leden,
Zoals jullie gisteren te horen hebben gekregen, zenden wij jullie nu de nieuwe teamindeling met aansluitende informatie over de trainingen tot aan de zomervakantie en wat we daarna van plan zijn.
Vanaf 13 juni trainen we in de nieuwe samenstelling tot aan de schoolvakantie. Het gaat hierbij om 2 trainingen per week tot en met 3 juli. Op deze manier kunnen we alvast een beetje aan elkaar wennen. De nieuwe teamindeling is bijgevoegd in de bijlage. Kijk voor het trainingsschema in de mail.
Om ons goed te kunnen voorbereiden op komend seizoen (hopelijk m
Lees meer

Nieuws
9-6

Afsluiten huidige team

Nieuws afbeelding Deze week sluiten we af met het huidige team en dat doen we via het schema van de afgelopen weken (1x training deze week). Hopelijk ontvangen jullie morgen meer nieuws over het mogelijk verlengen van de trainingen tot aan de zomervakantie in de nieuwe samenstelling twee keer per week, zoals gebruikelijk. 
Houd de mail goed in de gaten voor de nieuwe teamindeling en het nieuwe trainingsschema! 
Lees meer

Nieuws
8-6

Nieuws

Nieuws afbeelding Beste allemaal,
Het bestuur en de TC zijn druk bezig met de voorbereidingen voor aankomend seizoen, maar ook met het afsluiten van dit seizoen. Vanavond of morgen kunnen jullie een mail verwachten met meer informatie hierover. Houd de mail dus goed in de gaten!
Lees meer

Hockey.nl

Agenda

Nog geen agenda punten.

Club competitie

Shop hier je HMHC kleding

Twitter

Hoofdsponsor