Nieuws
17-5

Succesvolle scheidsrechtersavond

Nieuws afbeelding Gisteravond was een succesvolle avond voor HMHC. Niet alleen hebben de trimmers hun wedstrijden gewonnen in Steenwijk, maar ook was er een grote opkomst bij de scheidsrechtersavond onder leiding van Alex Nieuwland. Hij heeft veel regels uitgelegd of opgefrist en is ook even met de scheidsrechters het veld op gegaan om hen uit te leggen dat positionering erg belangrijk is. Ook onze nieuwe scheidsrechtercommissaris Nellie Outhuijse was aanwezig om zich voor te bereiden op haar nieuwe rol binnen HMHC. Super! 
Lees meer

Nieuws
15-4

GRATIS HOCKEYEN BIJ HMHC.

Nieuws afbeelding GRATIS HOCKEYEN BIJ HMHC 13-04-2022
HARLINGEN - Het paasweekend is voor hockeyers altijd een inhaalweekend.
Een weekend dus waarin veel minder wedstrijden gespeeld worden dan anders. Op zaterdag speelt alleen MB2 een competitiewedstrijd. De Dames en Heren spelen zaterdag een voetbal-hockeytoernooi met een voetbalteam van SV Hielpen.
 
Gratis hockey tot de zomervakantie Bij HMHC staat sporten en bewegen voor iedereen hoog op de agenda. Dat gebeurt in hockeyteams voor alle leeftijden, van vier tot veteraan. Voor dames en heren, jongens en meisjes,
Lees meer

Nieuws
15-4

Nieuwe Kledinglijn HMHC

Nieuws afbeelding HMHC kiest voor The Indian Maharadja Vorige week zaterdag stonden alle deuren van het clubhuis van HMHC wagenwijd open; niet alleen vanwege het prachtige voorjaarsweer, maar ook om de vertegenwoordiging van hockeykledingleverancier The Indian Maharadja/HockeyGear te verwelkomen; accountmanager Sander van Riel en de hockeykeeper die ruim een jaar geleden zijn honderdste interland voor het Nederlands team speelde: Pirmin Blaak! HMHC heeft namelijk besloten om een nieuwe kledinglijn aan te schaffen, dit om de kwaliteit en leveringsystematiek verder te optimaliseren. Een mooie gelegen
Lees meer

Nieuws
26-8

Zelf inplannen voor het fluiten

Nieuws afbeelding Lieve Hockeyers, We kunnen bijna weer; het hockeyseizoen begint volgende maand en de thuiswedstrijden voor september en oktober zijn bekend. Daar horen naast de bardiensten natuurlijk ook scheidsrechters bij. 
Om zelf te bepalen wanneer het jou uitkomt, kun je jezelf het beste inplannen voor een wedstrijd via de website of Lisa. 
Vanaf de B's zijn de spelers en speelsters vanuit de bond verplicht om wedstrijden te fluiten, ook als je nog geen scheidsrechter kaart hebt. 
Er wordt binnenkort ook weer een scheidsrechter cursus gepland, dus ho
Lees meer

Nieuws
21-8

Trainingschema 2021/2022

Beste leden,
Na een (te) lange vakantie staan wij weer op het punt te beginnen met het nieuwe seizoen. 
Het trainingsschema van het komende seizoen is hier onder te vinden.  Maandag a.s. beginnen de eerste trainingen al. 
Wij hopen dat jullie er weer net zo veel zin in hebben als wij! 


Lees meer

Hockeygear Link

Twitter

Hoofdsponsor