IMG_0683.JPG
Nieuws September
26

Specialisatietrainingen

Nieuws afbeelding

SPECIALISATIETRAININGEN | Aankomende maandag starten we met specialisatietrainingen bij HMHC. Wil jij je als spits specialiseren op scoren? Ben jij gek op de backhandslag en wil je daar jouw geheime wapen van maken? Dit kan nu met de specialisatietrainingen.

 

Hoe werkt het?

Met de specialisatietrainingen wil de Harlinger hockeyclub ervoor zorgen dat individuen persoonlijke aandacht krijgen en zich eens echt met één onderwerp bezighouden, zodat er gelijk groei zichtbaar is. Er worden door het hele land clinics gegeven om dit te bereiken en nu ook op onze hockeyclub. De hoofdtrainers verzorgen de training na veel onderzoek over het onderwerp. Met de specialisatietrainingen wil HMHC niet alleen groei in hockeykwaliteit bereiken, maar ook in kwaliteit en kwantiteit van hockeymaterialen. Hoe gaaf zou het zijn als we bij HMHC ook kunnen trainen met reboundbakken, crazy catches, sleepcorner trainingsnetten, ballenkanonnen en dergelijke materialen? Daarom vragen we elke deelnemer om een kleine bijdrage, die puur en alleen besteed wordt aan trainingsmateriaal.  Eén les kost € 2 en een pakket van drie lessen € 5.

 

Van 17.30 – 18.30 uur is er kosteloos ruimte voor teams om te werken aan de strafcorners. De hoofdtrainers besteden aandacht aan de technieken en tactieken hiervan. Opgeven is verplicht!

 

Van 18.30 – 20.00 uur vinden de specialisaties plaats. Opgave verplicht! Zie onderstaand schema voor de onderwerpen en data.

 

Opgeven kan via [email protected].

 

30 september Spitsentraining o.l.v. Onno
7 oktober Spitsentraining o.l.v. Joyce
14 oktober Spitsentraining o.l.v. Onno

 

21 oktober Verdedigerstraining o.l.v. Joyce
28 oktober Verdedigerstraining o.l.v. Onno
4 november Verdedigerstraining o.l.v. Joyce

 

11 november Sleeppush o.l.v. Onno
18 november Sleeppush o.l.v. Joyce
25 november Sleeppush o.l.v. Onno

 

Na de winterstop starten we met nieuwe onderwerpen. Heb jij een voorkeur voor een onderwerp? Geef deze dan ook door via [email protected].

Shop hier je HMHC kleding

Twitter

Hoofdsponsor

         

  

Vandaag jarig

Sandra Gerritzen