IMG_0683.JPG
Nieuws September
13

Contributie 2020 - 2021

Nieuws afbeelding

Het seizoen is weer begonnen, fijn dat iedereen weer kan hockeyen! Dus ook tijd voor de contributie, van groot belang voor de financiƫle situatie van onze club.


Komende week ontvang je bericht over de contributie. Net als de afgelopen jaren gebruiken we weer Club Collect.


We gaan dit jaar uit van betaling in termijnen (september 2020, november 2020 en februari 2021). Mede omdat we dit jaar voor het eerst een combinatie-factuur sturen voor veld- en zaalhockey en omdat in de ALV een verhoging van de contributie is vastgesteld. Ook betalen alle leden die een tenue van de club hebben dit jaar een bijdrage aan het kledingfonds, de sponsoring hiervan is niet verlengd. Op de site vind je de actuele informatie over de hoogte van de contributie voor seizoen 2020-2021.


Over de combinatie veld-zaal is de afgelopen maanden uitgebreid gesproken en gecommuniceerd vanuit het bestuur met de leden, oa in de ALV. Het beeld is duidelijk: het grootste deel van de leden is voor deze combinatie. Als bestuur nemen we dat besluit nu over. Concreet betekent dit dat de jeugd van E tot en met A standaard zaalhockey speelt en de contributie hierop afgestemd is. Indien de overige jeugd- en seniorenteams ook zaalhockey spelen, wordt hiervoor een afzonderlijke factuur gestuurd.


Natuurlijk houden we rekening met bijzondere situaties, zoals geloofsovertuiging of persoonlijke omstandigheden. Daarover gaan we dan vanuit bestuur en TC graag persoonlijk in gesprek om tot een oplossing te komen.


Vragen over de contributie kun je stellen via [email protected].


Namens het bestuur,


Hans Rienks

Penningmeester

Shop hier je HMHC kleding

Twitter

Hoofdsponsor